Skip to main content

logo musikklubben


MUSIKKLUBBEN ELVÆRKET

Gasværksvej 9
4300 Holbæk
Cvr.: 28638116KONTAKT
  • Formand Martin Krøyer
    formand@musik-klubben.dk

  • Musikbooking:
    booker@musik-klubben.dk

  • Production:
    teknik@musik-klubben.dk

HOLBÆKS STORE 90’ER FEST! 2024

fredag 01. nov 2024
Døre: kl. 19:00// Koncert: kl. 20:00
Kategori: stående

BARCODE BROTHERS

Pop/dance/techno bandet Barcode Brothers er tilbage igen med fuld skrue efter manges opfordringer. Barcode Brothers havde deres første udgivelse i 1998 og slog igennem i 1999 med singlen "Dooh Dooh" og udgav debutalbummet "Swipe Me". Senere i 2002 kom så album nr. 2 ”BB02” med bl.a megahittet ”SMS”.

På albummet Swipe Me findes en række klassikere af store hits som har solgt platin, hvem husker ikke udover allerede nævnte ”Dooh Dooh”, ”Flute”, ”Its a fine day”, ”Tele”, og ”Train”.

Ud over en stor succes i Danmark har Barcode Brothers også rejst rundt i mange lande med stor succes med deres udgivelser. Barcode Brothers var tilbage igen i sommeren 2010, helt nøjagtigt i september måned på scenen hos Train i Aarhus. Publikums reaktion her var mere end fantastisk, så overvældende populære var de at tanken om et comeback ikke var så svært at beslutte sig for.

I 2016 & 2017 gik det helt over gevind da Barcode Brothers optrådte til Vi Elsker 90'erne – nu er Barcode Brothers varme.

Så kære publikum - fra Barcode Brothers siger vi – glæd jer for vildt – for der er virkelig drøn på et DJ show med dans og performance – her giver de folk en oplevelse af hvordan en fest skal være – armene over hovedet hele vejen igennem koncerten.

 

DAZE

Daze står bag følgende hits; Superhero, Sea of Love, Together Forever, Be My Lover m.fl.

Den danske eurodance gruppe Daze består af frontsangerinden Trine Brix, Jesper Zar og Lucas Sieber.

De storhittede i slut 90’erne med sangene “Superhero” og “Tamagotchi”. De blev desuden hjulpet godt på vej af den danske producer-duo Johnny Jam og Delgado, som ligeledes stod bag Aqua’s succesalbum “Aquarium”.

De fik desuden også stor succes med debutalbummet “Super Heroes” fra 1997, der solgte over 250.000 eksemplarer på verdensplan.

I 1998 modtog de prisen for “Årets Danske Dance Udgivelse” ved Dansk Grammy.

 

SO 90's

Der er dømt fest når Danmarks bedste 90’er band fyrer op under dansegulvet med de største hits fra et gyldent årti! Glæd dig til ”Mr. Vain”, ”Macarena”, ”Backstreet’s Back”, ”No Limit”, ”Sandstorm” og mange flere - Alt sammen leveret med uhørt energi, power og vildskab!

Siden 2010 har SO90s turneret Danmark rundt med deres sprængfarlige show! Med over 200 koncerter på samvittigheden på prominente steder såsom Ringsted-, Vig- og Samsø Festival, Radio ABC Beachparty samt Train og mange flere, har bandet gang på gang, leveret en uforglemmelig fest, som kortvarigt har efterladt publikum et sted i 90'erne!

Så! Find dit bedste 90’er outfit frem fra skabet, tag dine venner i hånden og tryk den af sammen med et af Danmarks absolut bedste party bands til en uforglemmelig aften!

Modtag vores nyhedsbrev - klik her!