Skip to main content

logo musikklubben


MUSIKKLUBBEN ELVÆRKET

Gasværksvej 9
4300 Holbæk
Cvr.: 28638116KONTAKT
  • Formand Martin Krøyer
    formand@musik-klubben.dk

  • Musikbooking:
    booker@musik-klubben.dk

  • Production:
    teknik@musik-klubben.dk

BLIV EN DEL AF TEAMET!

Danse med drenge

Bliv "crew" til koncerter

Masse af fede oplevelser

Er du nysgerrig på koncertproduktion og kan lide at bygge, konstruere og skabe spændende rammer for gode koncertoplevelser, og har du mod på at stille op og sikre publikums velfærd under arrangementet?

Så er vores "crew" lige noget for dig! Skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og hør nærmere.

Hvad laver du som "crew"?

Som "crew" møder du ind, når bandets teknikere ankommer med produktionen. Flightcases køres i stilling og pakkes ud, hvorefter scenen bygges op og de utallige mikrofoner, ledninger og stageboxes tilsluttes og efterprøves - er der hul igennem?

Lysproduktionen skal også på plads og lyset fokuseres efter lysfolkenes specifikationer.

Til alle vores koncerter opstilles sikkerhedshegn omkring FOH og scenen, og vi samler et hold, der sørger for at publikum får en god og sikker oplevelse, mens de er hos os.

Vi sætter pris på hinanden, og det er nok først og fremmest derfor, at så mange gerne vil være med, men som crew modtager du også en fribillet for din indsats og inviteres til spændende fester/arrangementer, der ryster os godt sammen! I lighed med alle de øvrige frivillige, så er vi naturligvis stærkt afhængige af den indsats, som leveres, når vi er sammen om at skabe en succes!

"Jobber"

Oplevelser i bar, garderobe og indgang

Vi søger pt. ikke nye "Jobbere".

Hos os kan du blive frivillig "jobber" og dele mange hyggelige aftener i godt selskab. Vi lægger vægt på at det skal være rart og hyggeligt at yde en indsats - og stemningen er god.

Som jobber er du med til at betjene gæsterne i indgangen, baren eller garderoben, og til slut hjælpes vi lige med at få ryddet op. Det er vi typisk færdige med kl. 01.00 eller måske lidt tidligere.

Vi sætter pris på hinanden, og det er nok først og fremmest derfor, at så mange gerne vil være med, men som jobber modtager du også en fribillet for din indsats og inviteres til spændende fester/arrangementer, der ryster os godt sammen!

Du vælger selv hvornår du melder dig på til et job. Skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og hør nærmere...

"Kok"

Bliv "kok" til koncerter

Vi søger pt. ikke nye kokke!

Brænder du for madlavning?

Så er det måske her du har lyst til at melde dig, og blive en del af det frivillige team, der laver mad til Musikklubbens gæstebands. Som kok, laver du mad i husets køkken til et sted ml 4-12 personer alt efter hvor stort et band med crew er. Det kan være, der er enkelt vegetarer eller veganere, men ellers sætter de pris på et hjemmelavet sundt og nærende måltid mad.

Du planlægger selv menu og sørger for at handle ind, så du har lige hvad du skal bruge.

Som regel er kokken færdig i køkkenet med mad og oprydning, lige efter koncertstart, dvs. der er rig mulighed for, at du kan gå direkte ind og nyde koncerten.

Du er selvfølgelig velkommen til at tage en hjælper med, så I er to. Både kok og hjælper får 2 fribilletter, som I kan bruge, når I selv vil ned og høre musik.

Skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og hør nærmere.

Modtag vores nyhedsbrev - klik her!