Skip to main content

logo musikklubben


MUSIKKLUBBEN ELVÆRKET

Gasværksvej 9
4300 Holbæk
Cvr.: 28638116KONTAKT
  • Formand Martin Krøyer
    formand@musik-klubben.dk

  • Musikbooking:
    booker@musik-klubben.dk

  • Production:
    teknik@musik-klubben.dk

Venus - Det Ultimative Danske 80’er Band

torsdag 26. dec 2024
Døre: kl. 20:00// Koncert: kl. 21:00
Kategori: stående

VENUS – Alt Det Bedste Fra 80'erne

Siden 2015 har VENUS skabt store øjeblikke på de danske musikscener landet over. Bandets store passion og kærlighed til 80'ernes sound og ørehængere, er ikke til at tage fejl af.

VENUS formår med stor overbevisning at genskabe suset og minderne fra et af de mest ikoniske årtier i musikhistorien. Hver enkelt 80'er hit bliver spillet med dyb respekt og stor indlevelse.

Publikum tages med på en rejse i "VENUS Tidsmaskinen" - med nye rockede fortolkninger og kreative arrangementer af nogle af de allerbedste bedste ørehængere, hits og ballader.

Venus fortolker kunstnere som Anne, Sanne og Lis - One Two, Ray Dee Ohh, Hanne Boel, Tøsedrengene, Rocazino, Dodo & the Dodos og mange mange flere.

Bandet består af 8 top dedikerede og professionelle musikere som går på scenen med stor passion og leverer sit allerbedste hver gang!

VENUS – SKAL simpelthen opleves Live!

 

VENUS' fortolkning et af 80'ernes største hit "Dig & Mig" ramte landets musiktjenester i 2022 – Den Rockede nyfortolkning blev modtaget med begejstring blandt publikum – lyt til den her

Bandet består af:

Sandra Profitlich fører an i Venus. En toprutineret sangerinde, med en lang sangkarriere i forskellige sammenhænge. Sandra har en helt speciel evne, til at fortolke sangene med både kraft og intensitet. Hun formår at genoplive de største klassikere med hendes egen unikke sound og stor indlevelse på scenen. Sandras absolutte styrke er at Publikum altid er 100 procent med i hele hendes performance.

Tangenterne betjenes mesterligt af Erik Pape, bandets kapelmester. Hans alsidige færdigheder spænder over genrer såsom blues, jazz og pop. Han er også kendt for sit faste engagement i Gas'n Roll samt bluesbandet Green House Rhythm and Blues band.

På guitar har vi Martin Stender– Hans store erfaring inkluderer optrædener med Lis Sørensen og News, samt hans nuværende rolle som fast guitarist i det populære soulband Miriam Mandipira & The Soul Family.

Daniel Kristiansson En flittigt benyttet svensk superbassist, der blandt andet spiller i Thorbjørn Thorslunds Orkester samt E-Street Jam og Power Of Love.

Bag trommerne sidder Michael Olsen – hans rytmiske præcision sikrer ham pladsen som rorgænger i flere prominente bands inklusive E-Street Jam, Thorbjørn Thorslunds Orkester og Power Of Love.

Christian Hermansen fuldender ensemblet på saxofon og percussion, og beriger bandet med hans store tekniske kunnen og musikalitet.

Sarah Friese og Sarah Simonsen leverer det unikke kor der sender musikken op i nye højder.

Modtag vores nyhedsbrev - klik her!